Аспирация

Последвайте ни

Фармация и ХВП

Фармацевтичната, хранително-вкусовата и козметичната промишленост генерира разнообразни продукти, които могат да се превърнат в досаден прах по време на производството и опаковането.
Хранително-вкусовата промишленост като цяло произвежда много различни видове прах. 

Някои от най-често срещаните видове прах в хранително-вкусовата промишленост включват зърнен прах от пълнене на силози и транспортиране на зърно; зърнен прах и прах от брашно при смилане и мелене; царевично нишесте и други прахообразни нишестета; прах от транспортиране или смилане на сушени ядки и бобови растения; дехидратирано мляко и яйчни продукти; захарен прах; и какаов прах. 

В хранително-вкусовата промишленост се използват и голямо разнообразие от подправки, ароматизатори и добавки, някои от които са опасни в концентрациите, на които са изложени работниците по време на производството на храни.

Контролът на праха при преработката на храни е важен както от гледна точка на безопасността на храните, така и от гледна точка на здравето и безопасността на работниците.

Консумативи за аспирации

Запитване за оферта

Нашият офис е в производството на клиента. До него сме при машините и даваме професионална, експертна обратна връзка с постигнатите резултати.

Scroll To Top